maandag 15 maart 2010

Zwaar weekendje

Het weekend is omgevlogen, maar was wel enorm leuk. De vrijdag hebben we het rustig gehouden omdat Dieter en ik allebei stikop waren van de werkweek. :) Zaterdags zijn we dan met de bus Canet gaan bezoeken, we denken dat het een deelgemeente is van Perpignan. Maakt niet veel uit, het is daar dat de zee ligt. Echt een prachtig strand, wat nog leuk gaat worden als het weer beter wordt, niet dat het slecht is, maar het mag toch nog iets warmer worden :)

Toen we terug op onze studio waren hebben we eindelijk eens kennis gemaakt met enkele van onze 'buren', de mensen die in hetzelfde gebouw zitten als ons. Dit zijn vooral Erasmus studentes uit Duitsland. We waren dan eerst iets gaan drinken op de studio van een van deze studentes, waar we verbaasd waren van het feit dat ze al zo goed Frans konden praten. Ik hoop dat dat bij mij ook zo vlot gaat zijn binnen enkele weken.
Daarna zijn we op stap geweest in 'Le Market'. Dit was best wel fijn en het het is vrij laat, of zal ik vroeg zeggen, geworden.

Zondags hadden we afgesproken met Sebastien. Hij is onze stagebegeleider en hij en enkele kameraden hielden een lanparty. Ze hadden echter een beetje volk tekort, en daarmee had hij aan ons gevraagd of we niet wouden meedoen. Daar hij ook onze punten moet geven kan het nooit kwaad om op een goed blaadje bij hem te staan, en hem beter te leren kennen. ;) De lanparty was ook wel leuk, hoewel Dieter en ik nog wel een beetje een houten kop hadden :).

Enkel hebben we problemen met het wireless netwerk voor het moment op onze studio, wat niet echt handig is. Maar we vinden wel een oplossing :)

Tot gauw, zal strax ook proberen enkele nieuwe foto's op het blog te zetten.

Groetjes,

Toon

1 opmerking:

Robin zei

Ziet er cool uit!
Amuseer u
cya